Zná mě dobře...
Anotace: Marnost nad marnost.
Opravdu zvláštně se tlemila,
když lehala si vedle mě,
já zeptal se jí tuze jemně:
"Copak se děje, má milá?"
Studí to jak ledová sprcha,
říká: "Víš, když se začnu smát,
tobě pak nechce nikdy stát"
a má fakt pravdu - mrcha.
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (0)