Viděl jsem tři brouky
jak se klubou z mouky
nejdřív se tam spojí
pak se houfně rojí
mouka musí pryč
vezmu na ně bič
vystříkám ty brouky z louky
co žerou moje mouky
na co já tu mouku
vlastně chtěl
nechám ji těm broukům
co bych z jejich smrti měl