Pod keřem u potoka
na tebe číhat může
vodník bledé kůže.
Číhat může,
však tebe nepřemůže,
to on se načeká.
Kabátek s šosem mokrým,
před Tebou stane krotký,
na Házté on nemá.
Pozn.: Body jako obvykle.
20.05.2009 02:01:00 | Zasr. romantik
A nad skalkou přec modrásek ten,
co čekal na tě smutkem usoužen,
teď vesele křidélky třepotá
a pózuje ti na památku do fota
19.05.2009 20:43:00 | Kars