Variace na kačku
Anotace: všechno chce své
Potřebuju ňákou kačku
mít, na lepší vína značku,
k vínu tučnou kačenu.
Rád bych pozval na večeři
mojí milou Kačenu.
Ona ale nemůže
zapomenout na muže,
co má kačen líhně.
Sudy vína
v kase kačky,
usmívá se na něj vlídně.
Ten pán ví to,
že je Kačka klasa,
trápí se však.
Z její lásky
šok má jeho kasa.
Přečteno 329x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., Tacca, Házté, Radek.oslov.Šafárik, divoska_jaja, Emira, Květka Š., WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)