Pár čtyřveršátek
Slova
--------
Výtah se vytahuje,
pára se naparuje,
hrnec se všude hrne.
A trn? - Ten z toho trne.
Parazit
---------
Já mám v mozku brouka,
on tam cosi stlouká.
Pak se směje káravě,
že mám máslo na hlavě.
Zhoršená viditelnost
--------------------
Mlha, mlha, mlha,
ať přede mnou zdrhá.
Nosím v kapse baterku,
natrhnu jí zástěrku.
Tělocvičná
-----------
Pod rozkvetlým lýtkovníkem
bydlí kotoul s kotoulíkem.
Když se venku nechumelí,
tak se spolu kotrmelí.
Nápadník z jiné galaxie
-----------------------
Mimozemský mládenec,
dal mi z lásky prstenec.
Saturna to bolí,
najednou je holý.
Botanická
----------
Vypisuji další směnku
na svůj pomník pro pomněnku.
"Jen se dobře poměj,"
chechtá se mi oměj.
Přečteno 424x
Tipy 37
Poslední tipující: Pevya, Weylin, Špáďa, mírně kousavý králík, Lea Aura, Vlk v rouše, WAYWARD, Sleepwalker, miriaim, Haniéčka, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)