jak výstižně napsáno.Umím si to představit.Taky jsem byla na srazu ale rodinném.Je nás 8 sourozenců.Za ST.Moooooc pěkné!
26.05.2009 08:36:00 | Tanzania
až z doby kamenné slyším to vábení,
ten párek šílenců v rukou má znamení,
do sluje zatáhnou mladou i starou,
vínem ji omámí, zasypou škvárou
Já jsem tam taky s nimi byla,
červené víno v té sluji pila,
zmámená půlnocí odešla do snění,
jen z patra slyšela to jejich chrápání :-)
26.05.2009 08:35:00 | nejsembásník
Karsi, to musela být prča! Kdybych tam nebyl, musel bych ti uvěřit; takhle nemusím... Ale moc nelžeš. Skoro bych řekl, že to tak asi nějak bylo... Možná.
Ach to víno ..., jak omámí a vyhladí vzpomínky. Jak na kolenou vílu jsem nesl! Nebo se mi to jen zdálo? Nevím. Snad se to dozvím od fotografů přítomných i nepřítomných...
Ne, mé pocity nezachytí sebelepší fotograf.
Škoda, ty pocity byly nádherné!
25.05.2009 23:35:00 | Zasr. romantik
Hezké přiblížení -je to úplná romance,
najednou je obraz Počátek barevný a jasný.
25.05.2009 22:20:00 | s.e.n
Karsi, jaký na přes rok? Dyť ještě je tu podzim... a to za nedlouho... ?? Hmmm. Ani ty nezůstáváš pozdadu, aj ty téš, vítej mezi dojímatele mne sama... ach jo, kéž mohla bych tam být... jen minutku.
25.05.2009 22:03:00 | NikitaNikaT.