ANIČKY
***
Poved´ se mi pěkný kousek
vložil jsem tři básničky
za den jeden je to mnoho
naštval jsem však Aničky
Jedna mi to vytmavila
nedala mi super tip
druhá jenom prohodila
ty jsi WAYWARD ale c*p
V tom pořadí chudák třetí
holka jako obrázek
napsala mi jen pár řádek
ty si děláš srandičky
Ne Aňulko
to bych memoh´
na to nejsem stavěný
já jsem člověk velmi vážný
decimálkou zváženy
když tam šoupnou jen pět kilo
ještě jsem převáženy
tak to bylo
tak to je
tak to bude
nebo ne
jen se to snad rýmuje
Z Ostravy su chalani
dyť sem basnik nebo ni :-)
***
Přečteno 451x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Spadlá z nebe, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., Bíša, divoska_jaja, floreciente, Mbonita, Elza511, maliska, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)