Nemocná basnička
Anotace: křipka a její následky
Zachvácen virem
na pokraji smrti
já ve snu milém
naproti jdu ti
Těším se na čaj
s citrónem a medem
možná se po něm
lásečko svedem..
Představa to není zlá
škoda jen, že blouzním,
že se mi to zdá...
nemoc!!!
pitomá!!!
Přečteno 1208x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Churry, Žqáry
Komentáře (3)
Komentujících (3)