Šílená pohádka
Anotace: Šílenosti z pohádek...
Karkula šílí,kde má vlka?
Vlk si hraje s klubíčkem.
A ježibába právě porodila
Mařenku s Janíčkem.
Arabela Rumburaka miluje.
A rusalka ve dřevácích tancuje.
Zlá macecha má popelku ráda.
Léčivou vílu z toho bolí záda.
Popletená pohádka
není dlouhá, je krátká.
Tu šílenou pohádku
známe všichni pozpádku.
Přečteno 697x
Tipy 9
Poslední tipující: MalaIzis, kikis, Kapka, Psavec, divoska_jaja, WAYWARD, hanele m., J's .., Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)