Další čtyřveršátky
Anotace: Pár dalších ulítlostí, než se Liter obrodí.
Chemická
-----------
Poletucha nemá tuchu,
jaké je složení vzduchu.
Tak ho váží, měří, víří…
Už ví! H2SO4!
Osudové nedorozumění
-----------------------
Klečí komár před svou milou,
na kousky ji řeže pilou.
Řek’ jí slovy jako med,
že by ji snad láskou sněd’.
Milovník přírody
------------------
Zazpívej mi, sedmihlásku,
na magnetofonovou pásku.
Bude-li to znít,
snad tě nechám žít.
Relaxace
-----------
Franta Houdek, oken myč
našel v parku modrý míč.
Radostí jak malý výskal,
když s ním všechna okna třískal.
Přečteno 425x
Tipy 31
Poslední tipující: Špáďa, labuť, 5thelement, mírně kousavý králík, Lea Aura, jedam, Kapka, kleopatra.sedma, Tanzania, Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)