Vlastenectví
Anotace: Další ptákovinka, ale když já nic jiného neumím. :o)
Zjevilo se králi páže,
ožralé, jak zákon káže.
Klátilo se ladně k trůnu,
prosíc vládce o korunu.
Král, jenž taktéž vypil sklenku,
vytáhl svou peněženku.
Korunky z ní sypat začal
tam, kde jeho sluha hačal.
Cinkylinky, dobrou chuť,
pojď jen, páže, na mou hruď.
Všude vůkol smrdí strdí,
buďme na to jednou hrdí!
Přečteno 532x
Tipy 40
Poslední tipující: Neldor, Pevya, Špáďa, sýc, labuť, Stoneman, 5thelement, Lea Aura, jedam, Demedalex, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)