Krizová bankovní loupež
Mám zlobu v očích
a v rukou kulovnici
v úmyslu zločin
zrodil se pod čepicí
na hlavě punčochu
s ažurou přes oko
snad dnes z řad slabochů
vystoupám vysoko
s umělou parukou
co nemám na občance
bez krve na rukou
jsem tady za trestance
před bankou fáro
a v bance pozdvižení
milión málo
no jenže víc tu není
otevřete trezory
znáte to z televize
nechte si názory
a řeči že je krize
o krizi vím
však kvůli ní jsem tady
a kvůli lžím
vzal jsem to do parády
sypte mi do tašky
orly i Masaryky
kdyby to nevyšlo
tak ať mám na právníky
ještě že hrdiny
všechny jste propustily
veškeré starosti
jste mi tím ušetřili
hlídá tu penzista
jen v rámci výpomoci
doba je nejistá
dře tady dnem i nocí
dal jsem mu bankovku
on se mi k zemi klaní
pak jako bokovku
pomoh mi s nakládáním
vyrazím než mě zmerčí
ujedu jen dva bloky
do banky konkurenční
už čeká na úroky
vešel jsem v klidu
na řadě jako druhý
snad s lupem vyjdu
když splatím všechny dluhy
tak se to podařilo
splatil jsem pohledávky
pak právo dorazilo
šoupli mě do dodávky
jo chlapci jdete pozdě
asi vím i co chcete
prachy si vemte z banky
jestli to dokážete!
Přečteno 327x
Tipy 13
Poslední tipující: poustevník Jirka, labuť, divoska_jaja, Zpátky, Bíša, kleopatra.sedma, Mbonita, Lea Aura, Unyle Pěl
Komentáře (3)
Komentujících (3)