Slečna Alice
Anotace: tak to někdy chodí...
Slečna Alice Nejedlá
bydlící na konci ulice
tři týdny pořádně nejedla,
že prý je tlustá velice.
Teď stane se to, co čekáte
a to nejméně už popáté...
Když se jí konečně zadaří
a pár kilo skutečně shodí,
zas začně se příšerně přejídat,
tak to prý u ní chodí
Přečteno 351x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Kapka, divoska_jaja, nejsembásník, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)