Ošklivá holka
co se furt lituje
a hezkej kluk
kterej jí miluje
co na mě máš
co na mě vidíš
jsem tvoje stáž
trochu se stydíš
to je sázka
nebo jseš úchylák
to že je láska
ten váš obyvák
nech si to pro jinou
na to já nejsem
poraď se s maminou
prosim tě vzdej se
odešel magor
sbohem Maxi
měl to být nábor
na sexualní praxi