Příjemný hlas
a v očích jas
dlouhé nohy
a pro lásku vlohy
líbání ve tmě
má vášeň veď mě
mělo to sílu
tak jsem jí čapnul
zvednul tu vílu
a svaly napnul
naivně jsem se domníval
jaký já jsem jura
falešně jsem se usmíval
a klesnul pod velkého
tura