Anotace: není nad domácí canisterapii :)
Jak já ti to závidím...taky bych chtěla takový štěňátko do postele na mazlení a hraní:)
11.06.2009 21:34:00 | kleopatra.sedma
proč jsem se nenarodil jako pes?... Byl bych hrozně hodnej a vážil bych si takového luxusu... třeba v příštím životě...
11.06.2009 17:08:00 | Stoneman