Dvě čtyřveršátky s počítačovou tématikou
Anotace: Dvě drobné volovinky - první pojednává o kousavém štěněti a podtitul té druhé je zase pomalu delší než celá báseň :o)
Počítačové štěně
-----------------
Moje štěně, to má stisk,
zakouslo mi pevný disk.
Jeho pysky snadno riskly
i finální asterisk.
Virtuální debilita
aneb negativní důsledky hraní počítačových her
na lidskou psychiku
--------------------------------------------------
Až já budu Lara Croft,
zničím firmu Microsoft.
S pistoličkou ráže 5
zlikviduju celý svět!
Přečteno 469x
Tipy 23
Poslední tipující: Jean89, Woski, Špáďa, Já a kaštanově hnědá roura od kamen, Radek.oslov.Šafárik, kleopatra.sedma, chroust17, Faust88, Zpátky, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)