Šotek jménem Word
Anotace: tohle vzniklo, protože už jsem nemoh vydržet to, jak si Word dělá úplně něco jinýho než já chci..
Slovní hříčky jako něčí dojmy,
neplést slova, to jsou pojmy.
Slabika slovo věta už,
a ty šotku mlč a kuš !
Děláš mi tu samý chyby,
a pak div se, z chyb jsou ryby.
Jo zlotřilý šotek to je hlava,
z kraba hned udělá mi sraba.
Kdo to pak má opravovat,
když ten šotek chce se schovat.
To abych to četl šestkrát,
a pak radši ještě pětkrát.
Má tu brášku Office, který jmenuje se Nápověda,
ten dělá mi tu taky bordel, ach jo, běda.
A aby toho bylo málo, pomáhá jim předělávat
moje malý písmena jejich sestra Přepsaná.
Přečteno 443x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Emily Winnacott, Tacca, kleopatra.sedma, ZuzInQa, tyler, zrrrr
Komentáře (2)
Komentujících (2)