Levný a hnusný víno
Anotace: ...tak se tak sama opíjím....
Levný a hnusný víno,
proč to vůbec piju.
Nechci ani vidět jak mi bude ráno,
doufám, že se nepobleju.
Smíchám to s Top Topickem,
snad to pomůže.
Schovám se za opileckým mrakem
ve vínu je prý pravda, ale kdo se jí domůže???
Opíjet se sama.....
jsem ubohá.
Prej slečno vy jste dáma,
a vína rychle ubývá.
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17, divoska_jaja
Komentáře (0)