ČUMÁČEK
***
Žena kouká do zrcadla
maluje si mladou tvář
za hodinu už má padla
usmívá se
to je zář
Co mám dělat Fráňo můj
pomoz
pomoz
roky trošku umaluj
Pojď sem Marťo miláčku
já ti zpravím tvářičku
jen to trochu zamíchám
na čumáček napatlám
vrásky trochu zakryju
ták
sádru barvou pokryju
a je to
jsi panenka rozmilá
jako by jsi nežila
Ty s tím jdeš ven?
***
Přečteno 489x
Tipy 51
Poslední tipující: PIPSQUEAK, wejwa, NikitaNikaT., Indigo, kroužek, Pája Black, poustevník Jirka, Rasputin.m, střelkyně1, Boudicca, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)