rukou
Na vojně takhle poprvé k ránu
Bolela mě snad každá kost
A sakra
nedal jsem si do madrací slámu
už toho mám opravdu dost
večer zas jak čistil jsem si zuby
WC kartáčkem
když mi ho mazák zamění
a pak mi táhlo pěkně z huby
já pokrčil jen rameny
nad fotkou obnažené ženy
schovanou tajně pod madrací
muka v rozkoš se mění,
ale dá to rukou pořádnou práci.
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Emira, WAYWARD, divoska_jaja
Komentáře (1)
Komentujících (1)