Hlavou zeď prorazíš
Mlátíš pěstí do stěny
kolem ti znějí ozvěny
Nechci tě! Nechci Tě!
bože, znějí tak hlasitě
Je ti zle, může být hůř?
To je jedno, teď jen zuř
Po stěně krev stéká
hlas bezmocně heká
Stíráš slzy ze rtů
křičíš: táhni k čertu!
Jedna, dvě, tři - teď!
hlavou jsi rozbil zeď…
je mi líto
přežil jsi to
Přečteno 489x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (0)