Dovolená 2009
Anotace: hihi - naivní přestava se mění v realitu
Šéf ti poklony skládá
a odlehčuje tvoje záda
Tak zjedná
(pro tebe)
úklidovou četu
a než se vrátíš
z dovolené snů
(již ti platí)
do platového výměru přidá
tu správnou větu a
tvou mzdu upraví
a "myš" ti zlatí...
Pak pozve zahraniční hosty,
a ti, když vidí tě
se postí,
a loví,
jak jihočeští rybáři -
- tvůj úsměv na tváři
Ó salón kosmetiky
jen pro tebe
(nové zvyky)
Následně ranní šéfa ruka dání
tě svádí k nemístnému
všedělání
Andělé z nebe hrají,
všichni tě poslouchají
Chyběla´s, máš co říct!
Máme tě rádi,
co chceš víc?...
Mám toho dost!
Chci upřímnost!
Tááák, co se zase dělo?
Těch pár dnů volna
mizí v nedohlednu...
Stres stráví mě celou.
Pod opálením blednu.
Tak přiznejte se,
copak tu zas máme...
já sáhnu do rezervy
ňák se s tím spořádáme..."o)
Přečteno 511x
Tipy 44
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BARBYE, Zamillka, V.N.Losinský, Nergal, nejsembásník, Radek.oslov.Šafárik, Házté, G.P., kikis, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)