Blbina na dobrou noc
Anotace: Výplod mé bujné fantazie
Napadla mě blbina,
že je ráno dobrá hodina
ne večeři.
KAždý den na večeři
k nám všichni rychle běží.
Aby si poslechli historku z kravína,
že je ráno dobrá hodina
na večeři.
Ale většina lidí nevěří,
že historka z kravína,
že je ráno dobrá hodina
na večeři je pravdivá.
Ten kdo nevěří je protiva.
Svou blbinu si tiše brumlám
a ke spánku se tiše šourám.
Přečteno 422x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)