KLAPITY KLAP
***
Klapity klap klapity klap
poskakuje chlap
poskakuje radostí
našel ženu bez kostí
tvárná je jak plastelína
v mládí byla kolombína
když s ním cloumá nahota
postaví ji do kouta
tam se na ní podívá
není vůbec ošklivá
tak ji hodí přes židli
když to vidí zešílí
honem si to užije
ještě chvilku..................................už to je
jak se trochu zmátoří
vynese ji ze dveří
ve skříni má šuplík
tam ji šoupne zvrhlík
pak zaskočí do obchodu
nic nenechá na náhodu
pro paničku pro radost
akurátní koupí kost
klapity klap klapity klap
onanuje chlap
zapoměl už sklerotik
jéžiši na co..................................jo šuplík
***
Přečteno 505x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Pecolez, Márinka09, Butterfly-effect, Kapka, Tanzania, janewe, nejsembásník, Zbunik, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)