Vidím jak k nám letí
vystrkuje bradu
potřebuje smetí
a trochu toho smradu
nestará se co kde pučí
nevnímá ten krásný den
obtěžuje stále bzučí
nechce z bytu ven
a když najde ten svůj smrad
naše malá samička
postaví si bílý hrad
a v něm samá vajíčka
akce musí býti blesková
tam ten po ní mách
ví že se jen tak neschová
a skončí v ptačích útrobách