O Jeníčkovy a Mařence:obhajoba Ježibaby
Anotace: O tom, jak to doopravdy bylo...
Před pár lety, myslím v létě,
Jsem u lesa ničila jedle.
Zajíc na to:Co to děláš?
Nic jiného na práci nemáš?
Tak si natrhej pár hub!
Nebo si postav nový dům!
A já na to:Proč jen dům¬?
Chci hotelové impérium!
Za pár měsíců tu stojí
Hotel U lesního chvojí
Krize na mě dopadla,
Zákazníci sotva dva!
Pak ale přišli dvě malé děti,
Promrzlé až na kost, kde se tu vzali?
Jeníčka jsem dala do nejlepšího apartmánu,
Z Mařenky si udělám svou skvělou hospodyňku!
Já dělala rekonstrukci hotelu
A solárko v podobě krbu!
A pak, když dodělávali jsme pyré,
Mě děti strčili do pece, svině!
Měla jsem zdravotní problémy
Z toho dvouhodinového opalování!
Ovšem to bylo všem jedno,
A tak jsem tady, ať v tom máme jasno!
Přečteno 776x
Tipy 4
Poslední tipující: René Vulkán, Oťas, Anne Leyyd
Komentáře (3)
Komentujících (3)