Skřítek a zápach
Anotace: Někdy se pachu špatně zbavuje
Kolem stolu běhal skřítek
furt škytal a smrděl
chtěl aby jak jarní kvítek
lákal vůní lumpy.
Tak si koupil v krámě mýdlo,
nad ním však pták prděl,
cosi hnědé na něj kydlo
a zas měl smrad žumpy!
Komentáře (3)
Komentujících (3)