Dětské bolístko
Anotace: na vše se najde nakonec lék....
Dětské bolístko
Vytrhla Ti z paty trn
Jak běžela
Zakopla o drn
Dala si do hlavy, Bum!
Rána byla veliká
Převeliká, hluboká.
Krev se valila ven
Hodně jí spolykala zem!
Oděrka špatně se hojí
Přece jenom se píchla o chvojí
Infekce bolístku namokvá
Slzičku uroníš za vlhka.
Obvazem bebíčko chráníme
Pofoukáme a chladíme
Příště už budeme moudřejší
Nebudeme lítat jak raubíři.
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)