Anotace: Tohle je asi spíš schizoidní než srandovní, ale jelikož přispívám téměř výhradně sem, tak mi to snad odpustíte. :o)
Nevíš, proč Tě ještě nemám v oblíbených?
Jestli ne, nevadí, stejně to hned napravím. Dílka takovéhle srandistky s citem pro rytmus i rým a navíc silnými sklony k slovním hříčkám si nesmím nechat na zdejším modrém pozadí jen tak ucházet!
31.07.2009 00:26:00 | Špáďa
Koktavý železo nástrojem malby? Štětečkem do terčů vypálím salvy?.. Raději zanechá palby.. (Abych nestál modelem.. )
22.07.2009 18:31:00 | Sleepwalker