Anotace: ...
Souhlasím s tebou plně
vezem se na stejné vlně...Tvé básničky mě baví, líbí se.
28.08.2009 11:14:00 | Mario de Janiero
Brýle zahoď, nejsou třeba
Dívčí krása, pozor, běda
Oslní Tě zprava, zleva
Pak pomůže tahle rada:
Mrkvička to spraví
Raz dva...
:o))
23.07.2009 09:57:00 | labuť
Mysli trochu na morálku,
vyžeň z hlavy dívčí válku,
zůstaň hodný králíček,
co nekouká hezkým holkám na potkání
do triček!!! :o)))
ST + mrkev k tomu!
22.07.2009 22:12:00 | jita.1965
tož kochej se králíčku:-)
toho třeba
i kdyby nebylo na chleba:-)
apropó nejmenuješ se Jean-Paul?:-)))
ST
22.07.2009 21:59:00 | Mbonita