Anotace: Aby vás neničilo sychravé počasí, dávám v plen několik neumělých veršů. Snad trošku vylepší náladu.
No takhle se to ale nedělá...
to já se odrážím jen na koštěti...
pak nabereš tu správnou rychlost a směr k výšinám...
a už se letí... :o)))
13.11.2005 12:16:00 | Cecilka
A vylepšily...ahojky, při pátku si jdu kousek u tebe počíst...měj se hezky...
11.11.2005 11:25:00 | Hančí
Nevěř všemu, co kdo plácne
ať slovně nebo po zádech,
i když letíš ,stejně spadneš
a vyrazíš si nejmíň dech...
08.11.2005 20:34:00 | Branwen1