Ó, Mařeno
Anotace: aneb Šílená knihvazačka
Ó, Mařeno, Mařeno,
proč dnes nemáš vařeno?
Na plotně ti bublá klih
na svázání starých knih.
Všude samá slavná díla,
to sis teda zavařila.
Ó, Mařeno, Mařeno,
prapodivná stařeno.
Listy různé velikosti
lítaj volně po místnosti.
Mácha, Zola, Ezop, May
si tu družně povídaj.
Ó, Mařeno, Mařeno,
tím je všechno zmařeno.
Přečteno 481x
Tipy 29
Poslední tipující: hašlerka, Egretta, strawbery, enigman, Zpátky, Bíša, el viento, Weylin, Radek.oslov.Šafárik, BERYL.K, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)