Many, many..
Anotace: a stejně ...jsem bohatá
Dnes nepíšu úvahy,
užívám si moci,
kterou cítím záhy,
vždycky ze zálohy.
Peníze mi keš,
můj šéf do ruk dává,
zakryje mu pleš,
když s bankovkou mává.
Opíjím se pocitem,
že na všechno mám,
dnes musím být dlouho vzhůru,
s prachy nejsi sám.
Radost kéž mi vydrží dobrou celou hodinu,
bože můj tak řekni mi, jak zajistím rodinu?
Ponocovat nebudeš,
nemáš filiálku,
ráno brzy vstaneš,
navštívíš sociálku.
Kdo mi vsunul do duše,
ze musím být chudá?
Nebo jsem jen v minulém
životě,
strašně utrácela???
Přečteno 570x
Tipy 33
Poslední tipující: susana načeva, mobo, Holis, WhiteSkull, al-pacino, carodejka, hašlerka, Juraj Hrom, jedam, Tanzania, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)