Konec potěšení
Anotace: Stýskání frotéra nad dopady krize
**
Při čekání na refýži, těšil jsem se na trasu
vábila mě slunná rána .. že smysly své napasu
Lidí plno , dveře syčí..
já ručkuji po hlavní tyči.. vyhledávám objekty
Nemohu se dočkati, jak se budu mačkati
v M-hádečku s mláďaty , co nemaj nic pod šaty.
Radost z cesty - krize vzala
v M-hádečku.. prostor..hala!
***
Přečteno 491x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Bíša, Indigo, Mbonita, Psavec, kuskus pruhovaná, divoska_jaja, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)