Krásný neznámý
Anotace: taková no má být vtipná :-)
Krásný je den,
slunko pálí
Kdo je ten bezdomovec?
Co se nám před domem
válí .
Otevřu okno,
koukám do slunka.
Bezdˇák se ptá
jestli není korunka.
Korunka není mladý pane.
To jen pro vás mi srdce plane.
Každé ráno se dívám co to tu děláte.
Koukám vám na zadek jak odpad hledáte.
Pán se usměje, odkreje víko.
V koši tam leží skažené mlíko.
Já se odpížím zatáhnu závěs.
Potom si odplivnu co je to za děs.
Přečteno 437x
Tipy 4
Poslední tipující: Kajaro, Charibeja, Miroslav Možný
Komentáře (2)
Komentujících (2)