Anotace: Slovněhříčkový nášup pro divošku_jaju. Původně byl jen 1. a 4. verš, 2. a 3. jsem přidělal. Nechávám k diskusi. ... A dnes jsem ještě upravil název (z původního „Židle z plastu“).
Skvělé pidi, na plastovou mám čerstvou vzpomínku. Pokusila si na ní sednout moje kamarádka z USA, nevešla se do ní, naše židle nemají americkou normu :-)
05.08.2009 07:51:00 | Kars
Když má dítko nožku v dlážce,
klouzává se po podlážce.
To je pěkná drážka,
směje se mu bráška.
:o))
31.07.2009 01:13:00 | divoska_jaja