Anotace: O tom jak a kde jsem k svému mottu přišel.
Umím si i zašít, učil jsem se to ve druhé třídě.
A umím se i v práci zašít.
01.09.2009 20:07:00 | jehlaspichlas
Jo,takže kluci.
A zajímalo by mě zda umíš jehlou něco spíchnout-
třeba přišít knoflík,nebo zašít díru na ponožce.
Nebo ji lepíš náplastí,
jak můj kámoš,když ještě nebyl ženatý?
01.09.2009 18:00:00 | s.e.n
:)
Dobrý, ale přidala bych sloku číslo dvě - o tom, jak to napadlo autora :)
03.08.2009 15:36:00 | Hazentla