kapička krve jen na papíru
Na papír spadla jen maličká kapička krve;
to jehla píchla do prstu,
když pospíchala za nití zašít záplatu;
Nu, a tu
spadla na papír kapička krve jen
jako mašlička, už usychá;
chudičká stopa všedního dne
Přečteno 410x
Tipy 7
Poslední tipující: Květka Š., Psavec, divoska_jaja, Pevya, Lilly Lightová, al-pacino
Komentáře (3)
Komentujících (3)