Navštívil jsem vetešníka
zastavit mu srdce
snažil se ho složit na zem
rozpadlo se v ruce
vetešník zakroutil hlavou
ve mně viděl tupce
zdvořilý úsměv mu zmizel
proměnil se v hrubce
-Co mi sem nosíte všichni
takovýhle krámy
dnes už nemaj cenu
třebas dřív to byly chrámy
nechte si už navždy
svoje poničené klatby
beru jen fajnový zboží
výročí a svatby