Anotace: Omluvte tu metaforu v druhé sloce, když jsem si přečetla, co to ze mě vylezlo, tak jsem nevěřila vlastním očím, byvši velice prudérní tvor. Pan Freud by měl radost.
Teprve až při druhém čtení se mi plně podařilo rozklíčovat význam slovních hříček.
A s jistotou tvrdím: Perfektní práce.
___
21.08.2009 21:19:00 | Špáďa