SEX a Láska
Anotace: jen mě tak proletělo hlavou...
Položme se na otázku,
chceš-li sex a nebo lásku.
Sex je tělesný akt pouhý,
milování splní touhy.
Sex je chudých omastek,
po kapkách ber jako lék.
Sex je chudých lidí chleba,
jiný říká není třeba.
Někdo jako bonbonek,
jiný denně i přes věk…
S láskou projdeš světa kraj,
pro sex stačí měst okraj.
Pro lásku se boří mosty,
po sexu tě tlačí kosti.
Přečteno 700x
Tipy 38
Poslední tipující: Iwushak..., vodnař, Lorraine, kuskus pruhovaná, Sýkorka07, Tanzania, Kapka, Gudula, Zasr. romantik, Radiii, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)