V zoo
Anotace: Primitivní básnička s hlubším smyslem.
Kolik stojí jeden slon,
co chobotem tu mává?
Určitě víc než milion.
Ne jak ta holka,
co na D1 všem dává.
A kolik stojí plameňák,
ten s růžovým peřím?
Určitě víc než otvírák
s konzervou dohromady.
A tomu věřím.
A co stojí ta želva,
ta málá s nožkou pomalou?
Určitě víc než koňská mrva.
Ta s kterou vždycky hospodář
hnojí zemi nemocnou.
A každá z těchto levných věcí,
ač zdají se být podřadné.
Pomáhá nám vždycky přeci
víc,
než to zvířectvo proradné.
Přečteno 515x
Tipy 2
Poslední tipující: divoska_jaja, Danushka
Komentáře (1)
Komentujících (1)