Kráčím skrz tmu hustou
Kráčím skrz tmu hustou
jak lepenku tlustou
kráčím tou tmou krok-sun-krok
domů dojdu příští rok
Lampy, co tu kolem stojí
nechat radši napokoji
beztak to tu jenom "zdobí"
není důvod proč se zlobit
No a co, že nezasvítí?
Co by kdo chtěl vidět v...
Světlo si tu ve dne užij
co říct ještě k tomu
když seš v Ole, po desátý
nevylejzej z domu!
Přečteno 407x
Tipy 6
Poslední tipující: divoska_jaja, Markéta G., Mbonita, al-pacino
Komentáře (0)