Anotace: Vznikly po inspiraci básničkou divošky Jáji, která mě náramně pobavila. (na http://liter.cz/Basne/252464-view.aspx)¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Tož můžete se přidat!
Díky všem, co jsou tak smělí,
že tu se mnou ukulelí.
Začala s tím ale Jája,
píchla mě jak včelka Mája,
když vykřikla: Hele, hele,
ukulele se tu mele!
A já, místo včelku střelit,
začal jsem s ní ukulelit.
29.08.2009 23:05:00 | Špáďa
Jen aby nedopadl takhle:
Ve vězeňské cele
hrám na ukulele.
Brzy budu celý
zcela ukulelý.
28.08.2009 20:15:00 | divoska_jaja
Ukulele dle svých slibů
nemá prostě žádnou chybu.
Překonat je moh'
snad jen fanfrnoch.
28.08.2009 19:35:00 | divoska_jaja