Pod sklo lupy svět přikládám
Pod sklo lupy svět přikládám
nové věci hledám stále
staré znovu prozkoumávám
a tak furt a pořád dále.
Pod lupou se mi svět jeví
čím dál tím víc krásnější
zvláště když pak díky slunci
hoří pod ní mravenci.
Přečteno 374x
Tipy 3
Poslední tipující: Skrat, Addanet
Komentáře (1)
Komentujících (1)