U mě na pelíšku
...
Poznal jsem Tě, co stydlivou jeptišku,
na krku měla jsi rubínky na křížku,
avšak ve známé hospodě "U Míšků"
stavělas půllitry úspěšně na výšku.
V chladivém stínu tamaryšku
čteme si spolu pěknou knížku,
málem dojde i na rozmíšku,
když hodím Ti do klína plyšovou myšku.
Vtom kolem profičí hejno čížků,
chlubíš se, že umíš uvařit jíšku,
že zvládneš vyválet z těsta šišku,
prý plnou máš skříň pornovýstřižků.
Já vyhrál v soutěži "O zlatou mřížku",
mám perfektní pilku na překližku,
u domu malou mám hvězdářskou vížku,
na ni jsem zhotovil měděnou stříšku.
S podporou tlapek a čeníšků
Tě, milko má, škádlím na bříšku,
pak poskočím dolů k podbřišku,
zčechrat Ti chloupky v kožíšku.
Jak vzácný dárek k ježíšku
objevím hrášek v oříšku,
kárám svou dívku Jindřišku,
přede mnou neschováš nic, ty bazilišku!
Za tónů známé skladby "Pro Elišku"
pomazlím Tě jak princeznu Pampelišku,
to všechno dnes u mě na pelíšku,
vše zapíšem ráno do knihy hříšků.
"Mohu zas přijít, můj Františku?"
...
Přečteno 594x
Tipy 34
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lorraine, poustevník Jirka, divoska_jaja, Psavec, Kapka, Kamil Princ, Tanzania, Pevya, Scream Silence, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)