V rámci další pětiletky
V rámci další pětiletky
učiňme si závazek
že uvážem kolem světa
tenký rudý provázek
Provázek ne, spíše lano
bude naším symbolem
rolníků, dělníků, ano
i rošťáků po škole
S komunismem nejdál dojdem
držme se ho tedy
vím to, i když ve straně jsem
od minulý středy
Přečteno 456x
Tipy 1
Poslední tipující: divoska_jaja
Komentáře (0)