Tuniský sen
Moje přání skryté,
v duši bylo ryté
Líbat pouštní růži,
vždyť jsme přece muži
Splnilo se záhy,
proto nosím dlahy
Chyba tady byla,
pro Ahmeda žila
Nechtěl on to chápat,
hned se začal sápat
Dal mi pěstí ránu,
málem jsem byl v pánu
Krátká byla rvačka,
prý jsem jenom sračka
Pár dolarů veme,
více se nepřeme
Tak jsem prachy tratil,
Selmu též jsem ztratil
Neboť hrubá síla,
tady zvítězila
Zítra domů jedem,
ruku chladím ledem
Štěstí při mě stálo,
tohle se mi zdálo
Přečteno 449x
Tipy 41
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, floreciente, Juraj Hrom, sophia92, carodejka, mírně kousavý králík, Zpátky, Kapka, s.e.n, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)