Marcela I. II.
Marcela I.
Zkoušel jsem od Marcely
odkoupit dvě parcely
TTP a zahradu.
Řekla cenu neslýchanou,
tak jsem řekl nashledanou,
má smůlu, já nekradu.
Marcela II.
Něžné rtíky Marcely
každou ránu zacelí,
na těle i na duši.
Čarovnou moc v sobě má,
ona to však nevnímá,
vůbec o tom netuší.
Přečteno 404x
Tipy 10
Poslední tipující: Pevya, Dessinateur, Bíša, al-pacino, Doradan, 6thSun, Květka Š., divoska_jaja
Komentáře (1)
Komentujících (1)